Dvě novinky v řadě Prospex: Seiko Turtle SRPB11K1 a Seiko Samurai SRPB09 Blue Lagoon

Seiko nám v poslední době dělá se svými novinkami obrovskou radost. Nejprve speciální edice potápěčských hodinek Seiko PADI, pak poklona mechanickým hodinkám v podobě Seiko Presage a nyní dvě stejnobarevně laděné novinky v řadě Prospex, odkazující na slavné modely Seiko Turtle a Seiko Samurai.

Seiko Prospex SRPB11 a Samurai SRPB09 Blue Lagoon – dva nové přírůstky do řady Prospex

Seiko Prospex Turtle SRPB11K1 Blue Lagoon

Model Seiko SRPB11K1 navazuje na legendární model Seiko Turtle. Hodinky jsou poháněny automatickým strojkem 4R36, který disponuje manuálním nátahem a hackingem (zastavením vteřinové ručičky při nastavování času). Rezerva nátahu je 41 hodin. Odolné ocelové pouzdro doplňuje ocelový náramek s potápěčskou extenzí. Hodinky disponují otočnou lunetou v odstínu mořské modři a tyrkysové s potápěčskou stupnicí pro odečet času stráveného pod vodou a šroubovací korunkou, která dokonale těsní i během potápění. Díky 200 m voděodolnosti snesou hodinky tlak až 20 ATM.

Seiko Prospex Samurai SRPB09 Blue Lagoon

Model Seiko SRPB09K1 navazuje svými parametry na slavné Seiko Samurai. Byť je provedení modernější, stále jde o velmi zajímavý kousek i pro fanoušky vintage hodinek. Hodinky jsou poháněny automatickým strojkem 4R35, který disponuje manuálním nátahem a hackingem (zastavením vteřinové ručičky při nastavování času). Rezerva nátahu je 41 hodin. Odolné ocelové pouzdro vhodně doplňuje ocelový náramek s potápěčskou extenzí. I tento model je vybaven otočnou lunetou ve dvou odstínech modré s potápěčskou stupnicí pro odečet času stráveného pod vodou a šroubovací korunkou, která dokonale těsní i během potápění. Totožná je i vodotěsnost 20 ATM.

Ač jde o limitované edice, zatím není známý konečný počet kusů, který půjde do oběhu. Oba modely ale najdete už nyní u nás na e-shopu v řadě Prospex. K limitované edici Seiko Samurai SRPB09 od nás navíc dostanete tematicky krásnou katanu.

Aktualizováno: Seiko Samurai jsou u nás vyprodány. Máme poslední kus Seiko Turtle Blue Lagoon. S objednávkou neotálejte.

Fotky Seiko Prospex Turtle SRPB11K1 Blue Lagoon a Samurai Prospex Samurai SRPB09 Blue Lagoon z naší prodejny:

Objevte i další limitované a speciální edice Seiko a dalších značek na našem e-shopu.

Zdroj: https://monochrome-watches.com/seiko-prospex-turtle-srpb11-and-samurai-srpb09-blue-lagoon-limited-editions-price/

Rádi si čtete naše články? Navštivte také náš e-shop s hodinkami.
Přihlaste se k odběru novinek:

2 komentáře u “Dvě novinky v řadě Prospex: Seiko Turtle SRPB11K1 a Seiko Samurai SRPB09 Blue Lagoon

  1. Dobrý den, chtěl bych se zeptat jestli máte ještě v nabídce hodinky Seiko Prospex Samurai SRPB09 Blue Lagoon. Děkuji za odpověď.
    Cimerman

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *