Udělejte radost a dobrý skutek. Hodinky, které pomáhají

Nejen že jsou krásné, ale také pomáhají. A pozor, teď není řeč o žádných vítězkách soutěží královen krásy. Podpořit dobrou věc totiž můžete i koupí hodinek, u nichž jde výtěžek z prodeje na dobrou věc.

Bering Charity Collection

Značka Bering se nijak netají tím, že největší inspirací jí jsou krásy Arktidy. A to do té míry, že financuje projekt, který pomáhá zachraňovat polární medvědy a jejich přirozené prostředí. Z každého prodaného kusu „charitativních hodinek“ dostane nadace Polar Bears International 15 dolarů.

Fotky nadace Polar Bears International

Charitativní hodinky Bering jsou k dostání v omezeném počtu kusů. Jde o Bering Charity Set, který se skládá z elegantních hodinek z hi-tech keramiky a oceli, se safírovým sklíčkem, kamínky Swarovski a kvalitním japonským quartzovým strojkem Miyota. K nim dostanete ještě decentní náhrdelník s keramickou ozdobou.

Za minulý rok to byly tyto krásné a jednoduché hodinky z modré keramiky s briliantem na ciferníku a zdobeným dýnkem. Pro ČR je určeno pouhých 60 kusů.

Tento rok se projekt zaměřuje na záchranu ledovců. Pomocí série přednášek a diskuzí probíhajících v rámci mezinárodních kampaní jako Den země nebo Mezinárodní den oceánů se snaží upozornit na změny klimatu, které způsobují jejich tání, a tím ohrožení životního prostředí ledních medvědů.

Wenger Arctic Light

Bering ale není jediný, kdo podporuje charitu. Švýcarský výrobce hodinek Wenger vyčlenil pro dobrou věc jeden model hodinek ze své nejoblíbenější řady Wenger Sea Force. Tyto krásné Wenger Sea Force Arctic Light 60.0641.112 mají stejné vlastnosti jako ostatní hodinky z řady (ocelové pouzdro, 200 m vodotěsnost, safírové sklíčko, šroubovací korunka, jednosměrně otočná luneta), ale jsou laděné do modré barvy a na dýnku i číselníku najdete vyobrazenou Arktidu.

Hodinky Wenger Sea Force v rámci programu Wenger Arctic Light

On pomáhá, ona pomáhá a my taky pomáháme

Ani v Helveti nezůstáváme pozadu a pomáháme finančně i vlastními silami. Přispíváme organizacím: Lékaři bez hranic, Armáda spásy, Válečným veteránům, Unicef, Joy Ride – zájezdy pro handicapované ale i jednotlivcům – malé Helence s autismem.

Rádi si čtete naše články? Navštivte také náš e-shop s hodinkami.
Přihlaste se k odběru novinek:

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *