Traser Aurora GMT: luminiscence v barvě polární záře

Polární záře patří mezi nejúžasnější přírodní úkazy. A právě tato dechberoucí světelná podívaná byla inspirací pro podobu luminiscence nově představeného modelu hodinek Traser – Traser Aurora GMT.

Na antracitovém ciferníku novinky najdete hned několik barev a poprvé v historii se tam potkávají také dvě výjimečné světelné technologietrigalight a SuperLuminova.

Stejně jako polární záře se v průběhu noci mění i ciferník hodinek Traser Aurora GMT. Zatímco ručičky a indexy na vnitřní lunetě svítí díky trigalightu neustále, číslice 6, 9, 12 a horní část GMT stupnice, společně s indexy kolem ní, jsou opatřeny luminiscencí SuperLuminova. V noci tak hodinky svítí mimo tradiční zelené barvy také modrou a žlutou. Tritiové trubice vydávají i u tohoto modelu záři se stejnou intenzitou minimálně po dobu 10 let, jako tomu je u jiných hodinek značky Traser.

Traser Aurora GMT mají odolné ocelové pouzdro a vzhledem k průměru 42 mm se hodinky hodí na sport i do společnosti. Z funkcí nabízejí GMT (zobrazení druhého světového času), což přijde vhod každému, kdo rád a často cestuje. Kromě celoocelové varianty se budou hodinky prodávat také s koženým řemínkem.

První „zákulisní“ fotky luminiscence novinky Traser Aurora GMT. Zdroj: FB Traser H3 watches

Parametry hodinek:
Strojek: Ronda
Pouzdro: ocelové s průměrem 42 mm
Sklíčko: safírové
Řemínek: ocel nebo kůže
Funkce: GMT, datum
Luminiscence: SuperLuminova – číslice 6, 9, 12 a indexy kolem GMT, trigalight – ručičky, indexy, GMT stupnice
Vodotěsnost: 10 ATM
Orientační cena: 10 290 Kč s koženým řemínkem, 12 390 Kč v celoocelovém provedení
Dostupnost: březen 2017

Oba modely už najdete na našich e-shopech helveti.cz a hodinkytraser.czPředobjednávky přijímáme na emailu info@helveti.cz nebo telefonicky na čísle 774 272 737.

Rádi si čtete naše články? Navštivte také náš e-shop s hodinkami.
Přihlaste se k odběru novinek:

1 komentář u “Traser Aurora GMT: luminiscence v barvě polární záře

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *