Značky hodinek budou v ČR zdražovat

Hodinky zdraží z důvodu oslabení koruny

Situace ve světě neovlivnila jenom zdraví lidí, ale také ekonomiku. A výsledkem aktuální situace je bohužel i velký výkyv v kurzu české koruny, který zapříčiňuje nutné zdražení hodinek v ČR.

Některé značky již přistoupily ke zdražení hodinek, ale některé s tím vyčkávají. My už teď víme, které hodinky se vyplatí koupit dnes a nepřijít o peníze kvůli zdražování.

Značky, které již zdražily:

Značky, které budou zdražovat:

Zde máte ještě minimálně do konce měsíce šanci nakoupit za výhodnější současné ceny.

Vývoj kurzu samozřejmě sledujeme a budeme doufat, že se brzy vrátí na svou původní hodnotu. V tom případě by mohlo nastat i mírné zlevnění hodinek. Ale kdy taková doba nastane, dnes nikdo netuší.

Rádi si čtete naše články? Navštivte také náš e-shop s hodinkami.
Přihlaste se k odběru novinek:

2 komentáře u “Značky hodinek budou v ČR zdražovat

  1. tak toto je hodně podivná reklama, renomované značky hodinek svoji produkci zdražují kontinuálně po celou dobu, co se o hodinky zajímám, na tom není nic překvapujícího
    vyjmenovaný zbytek splňuje rčení „za málo peněz málo muziky“

    • Děkuji za váš názor. Jenom abych v krátkosti zareagoval.
      Ač nemohu souhlasit s vaším označením (ani nevím, který zbytek myslíte), tak asi vy se mnou budete souhlasit, že každé zboží má určitou cenu, která se vlivem kurzu mění. Takže i kdyby jste měl na krásně pravdu, tak i hodinky s vašim označením budou nyní zdražovat 🙂

      O reklamu jako takovou moc nejde, ale spíše o uvedení faktů a informování našich zákazníků. Sice nejde o zdražení z naší strany (nemůžeme to ovlivnit), ale dáváme tím možnost zákazníkům nakoupit za ještě „staré“ a tím pádem výhodnější ceny.

      Zdraví, Jiří Štencek

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *